Klagshamnsskolan - åk 1

Riyane Abdo
Tilda Swahn
Hani Fathi

Vår ambition på fritidshemmet är att barnen ska känna trygghet och glädje på fritidshemmet och under hela sin skoldag. Vårt uppdrag på fritidshemmet är att stimulera elevernas utveckling och lärande, erbjuda dem en meningsfull fritid och social gemenskap.

Ni kan nå oss på telefon: 0731-416299 till 1 A och 1 C
                                               0709-665076 till 1 B och 1 D

så här kan en vecka se ut:
måndagar: A och B fritidsgympa 14.30-15.30
tisdagar: Utedag alla
onsdagar: C och D fritidsgympa 14.30-15.30
torsdagar: IKT alla
fredagar: Fredagskul alla

VIKTIG INFO
Närvarotavla
Då många "glömmer" att stryka sig och att säga hej och hejdå så har vi nu infört en STOR närvarotavla som sitter på vår info vägg. Alla barnen finns på en och samma tavla.

Limhamns brottarklubb.
under veckorna 14-17 kommer vi att åka på utedag
( tisdagar) till Limhamns brottarklubb. Buss 13.30 och vi är hemma ca 16. Se grupp indelningen på anslagstavlan.

Mellistider under våren
Eftersom vi nu kommer att äta mellis i matsalen och där inte är plats för alla 83 samtidigt kommer vi att äta i omgångar. Mellis är mellan 13.40-14.20.

Klämdagarna
den 30/4 är all fritidsverksamhet på Klagshamnsskolan och den 11/5 är all fritidsverksamhet på Strandskolan

Stängdag
Måndagen den 13/8 är all fritidsverksamhet stängd. Om du har behov av omsorg måste du maila linda.gustafsson2@malmo.se senast den 15/6.

Föräldrarledighet
Till alla er som väntar tillökning. Ni har rätt till fritids för stora syskonen två månader efter bebisens ankomst. Glöm inte lämna uppsägningslapp så ni slipper betala för något ni inte kan använda.