Klagshamnsskolans Fritidshem

Hej och välkommna till Klagshamnsskolans Fritidshem!

Information om fritids

Våra telefonnummer:
Årskurs 1: 073-14 16 299
Årskurs 2: 070-96 65 076

Vi som jobbar här:
Suzette, Sofie, Simon, Monica, Linnea, Jacob, Evelina och Nicole.

Styrda/planerade veckoaktiviteter:
Mån:
Tis:
Ons:
Tors:
Fre:

En dag på fritids (viktiga tider):
Vi öppnar: 06:30 (i den låga byggnaden)
Frukost: serveras fram till 07:15
Mellis: serveras mellan 13:40-14:40
Styrda/planerade aktiviteter: 15:00-16:00
Vi går över till den låga byggnaden 16:45-17:00
Fritids stänger: 17:30

Länkar:

Aktuell info
Hej!
Då var höstterminen i full gång och det är snart dags för lite studiedagar och det redan så efterlängtade höstlovet. För att vi på fritids ska ha koll på vilka barn som är här med oss under studiedagarna och lovet så vill vi gärna att ni fyller i dessa formulär i länkarna nedan. Vi vill gärna att även ni fyller i även om ni inte kommer så att vi vet vilka vi behöver fråga.
Tack på förhand!

Ifylles så snart som möjligt.

Ifylles senast onsdagen den 25e september, vecka 39.

Ifylles senast onsdagen den 2e oktober vecka 40.

Fokusperioder

Aktuell period: 1

Period 1:

Eleverna ska utveckla sin förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer samt samarbeta med ett demokratiskt och empatiskt förhållningssätt.

Period 2:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att ta hänsyn till personliga behov av balans mellan aktivitet och vila.

Period 3:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att pröva och utveckla idéer, lösa problem och omsätta idéerna i handling.

Period 4:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att kommunicera med språkliga uttrycksformer i olika sammanhang och för skilda syften.

Period 5:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att skapa och uttrycka sig genom olika estetiska uttrycksformer.

Period 6:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att utforska och beskriva företeelser och samband i natur, teknik och samhälle.

Period 7:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att röra sig allsidigt i olika miljöer samt förstå vad som kan påverka hälsa och välbefinnande.