Klagshamnsskolans Fritidshem

Hej och välkommna till Klagshamnsskolans Fritidshem!

Information om fritids

Våra telefonnummer:
Årskurs 1: 073-14 16 299
Årskurs 2: 070-96 65 076

Vi som jobbar här:
Suzette, Sofie, Simon, Monica, Linnea, Jacob, Ela, Sofia, Evelina och Nicole.

Styrda/planerade veckoaktiviteter:
Mån:
Tis:
Ons:
Tors:
Fre:

En dag på fritids (viktiga tider):
Vi öppnar: 06:30 (i den låga byggnaden)
Frukost: serveras fram till 07:15
Mellis: serveras mellan 13:40-14:40
Styrda/planerade aktiviteter: 15:00-16:00
Vi går över till den höga byggnaden 16:45-17:00
Fritids stänger: 17:30

Länkar:

Aktuell info

Hej!
Då det fortfarande är problem med Skola24 för en del så kommer här under ett alternativt sett att anmäla närvaro under jullovet. Ni som har fyllt i via Skola24 behöver alltså inte fylla i detta formulär.

LUCIA PÅ STRANDSKOLAN
Den 12e december ska vi till Strandskolan för att kolla på 9:ornas lucia genrep. Vi går från Klagshamnskolan 13:30. Vi äter mellanmål på Strandskolan och går tillbaka till Klagshamnskolan 14:30. Vill man hämta på Strandskolan måste det ske innan 14:30.

Med vänliga hälsningar personalen på Klagshamnsskolans Fritidshem.

Fokusperioder

Aktuell period: 3

Period 1:

Eleverna ska utveckla sin förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer samt samarbeta med ett demokratiskt och empatiskt förhållningssätt.

Period 2:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att ta hänsyn till personliga behov av balans mellan aktivitet och vila.

Period 3:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att pröva och utveckla idéer, lösa problem och omsätta idéerna i handling.

Period 4:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att kommunicera med språkliga uttrycksformer i olika sammanhang och för skilda syften.

Period 5:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att skapa och uttrycka sig genom olika estetiska uttrycksformer.

Period 6:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att utforska och beskriva företeelser och samband i natur, teknik och samhälle.

Period 7:
Eleverna ska utveckla sin förmåga att röra sig allsidigt i olika miljöer samt förstå vad som kan påverka hälsa och välbefinnande.