Klagshamnsskolan - åk 1

Riyane Abdo
Tilda Swahn
Hani Fathi

Vår ambition på fritidshemmet är att barnen ska känna trygghet och glädje på fritidshemmet och under hela sin skoldag. Vårt uppdrag på fritidshemmet är att stimulera elevernas utveckling och lärande, erbjuda dem en meningsfull fritid och social gemenskap.

Ni kan nå oss på telefon: 0731-416299 till 1 A och 1 C
                                               0709-665076 till 1 B och 1 D

så här kan en vecka se ut:
måndagar: A och B fritidsgympa 14.30-15.30
tisdagar: Utedag alla
onsdagar: C och D fritidsgympa 14.30-15.30
torsdagar: IKT alla
fredagar: Fredagskul alla

VIKTIG INFO
SOMMARLOV
På fredag är det skolavslutning och sedan börjar sommarlovet!
Glöm inte att när ni går på semester ska ALLT som finns på hylla tas med hem. Under sommaren kommer det att storstädas i kapprummen och allt som är kvar åker i en soppåse!
Ha en underbar sommar och tack för detta läsåret.

Stängdag
Måndagen den 13/8 är all fritidsverksamhet stängd. Om du har behov av omsorg måste du maila linda.gustafsson2@malmo.se senast den 15/6.

Föräldrarledighet
Till alla er som väntar tillökning. Ni har rätt till fritids för stora syskonen två månader efter bebisens ankomst. Glöm inte lämna uppsägningslapp så ni slipper betala för något ni inte kan använda.

Skolavslutningsdagen 15/6
Glöm inte berätta för oss om ditt barn går hem efter avslutningen senast fredagen den 1/6 så vi kan beställa mat till de som behöver.
Avslutningen är på strandskolan och slutar ca 10.30.