Klassidor‎ > ‎

Välkomna till klass 2A
Vi som arbetar i klassen är:

Elisabeth Olofsson
elisabeth.olofsson@malmo.se

Peter Svensson
peter.svensson@malmo.se

Fritids tel: 0708-34 76 79

Aktuella länkar:

Tidigare länkar:

Nu är det dags för utvecklingssamtal igen. Klicka på länken nedan för att boka en tid. Skriv in barnets namn och välj en ledig tid.
Om ni har några frågor eller om bokningssystemet inte fungerar får ni gärna höra av er till mig.
Boka gärna er tid senast torsdag den 18/1

OBS Sportlov!

Nu är det snart dags för sportlov vilket infaller vecka 8. För att vi på fritids ska veta vilka barn som kommer vill vi gärna att ni fyller i era tider så snart som möjligt. För att göra det lättare för både er som föräldrar och för oss som jobbar här har vi sammanställt detta formulär som är lätt att fylla i och skicka in digitalt utan en massa lappar som skickas hit och dit. För att göra detta trycker ni enkelt på länken nedan och fyller i ert barns namn och vilken klass dem hör till och därefter fyller ni i tiderna varje dag under lovet samt fredagen den 16 februari då detta är en studiedag!

Tack på förhand och ha det så bra! Mvh personalen på Strandskolans fritids!

Frånvaro anmäls via Telefon24
på telefon 0515-77 70 00
varje sjukdag.

Schema hittar ni under länken nedan.
Skolans start och sluttider:

Måndag: 8.35 - 13.30
Tisdag: 8.00 - 13.05
Onsdag: 9.00 - 13.15
Torsdag: 8.00 - 13.05
Fredag: 8.00 - 13.25

Kalendern ligger längst ner på sidan.