Klassidor‎ > ‎

Aktuella länkar:

Tidigare länkar:

OBS Viktigt!

Här kommer en hel hög med information. Eftersom sommaren nalkas är det även dags att lämna in tider för vilka veckor barnen kommer vara på fritids under sommarlovet. Utöver det så är det två klämdagar till nu under vårterminen den första är vid valborg närmare bestämt den måndagen den 30/4 samt en vid Kristi himmelsfärdsdag fredagen den 11/5. Som vanligt så ber vi er fylla i era barns närvaro oavsett om de ska vara på fritids eller inte i bifogade formulär. Här kommer alltså tre länkar till dessa formulär:

Sommarlov:

Valborg:

Kristi himmelsfärdsdag:

Tack på förhand och ha en trevlig dag! Mvh personalen på Strandskolans fritidshem!

Klassidan
Hej alla föräldrar!
För att komma in på vår klassida via telefonen måste man skriva in: klagshamn.skola.malmo.se/klassidor/stgr15b som webbadress då man inte kan komma vidare från startsidan till vår klassida.

Kalendern ligger längst ner på sidan!

Sjukfrånvaro:
Glöm inte anmäla till skola 24!