Klassidor‎ > ‎

ingela.johansson2@malmo.se

Aktuella länkar:

Tidigare länkar:

Sjukfrånvaro: Anmäl till skola 24 varje dag eleven är hemma!
Kalendern ligger längst ner på sidan!
Information - Skola

Kod: 68Ar29

Klassidan
Hej alla föräldrar!
För att komma in på vår klassida via telefonen måste man skriva in: klagshamn.skola.malmo.se/klassidor/stgr15b som webbadress då man inte kan komma vidare från startsidan till vår klassida.

Information - Fritids

Länk till Fritids - Strandskolan ligger nu under Aktuella länkar.

Hej!

Nu är det snart dags för läsårets första studiedag och precis som vanligt har vi förberett ett formulär som vi skulle vilja be er fylla i. Dagen i fråga är den 26 September och fritids kommer vara öppet som vanligt. Länken till formuläret hittar ni här: Studiedag 26/9

OBS! Rättelse!

Torsdagen den 18e Oktober är det dessutom stängdag på skolan detta innebär att både skolan och fritids är stängt! Behöver ni fortfarande omsorg så hör av er till Annika på annika.paulsen@malmo.se

Med vänliga hälsningar personalen på Strandskolans fritidshem

Höstlovet 2018

Läsårets första lov närmar sig sakta men säkert och därför vill vi veta vilka barn som kommer stanna och ha roligt med oss på fritids under denna vecka. Därför kommer här nu ett formulär där ni kan fylla ert/era barns närvaro, detta formulär vill vi att det är ifyllt senast måndagen den 1 Oktober.

Höstlov 2018