Nationellt prov matematik

Måndagen den 7/5:  09.10-10.30 Delprov B och C       9B sal C1 ,9A sal NO2                 Lektionerna börjar igen kl 11.00  (Jeff och Dennis)

Onsdagen den 9/5:   08.30-10.10 Delprov D                 9B sal C1, 9A sal NO2                 Lektionerna börjar igen kl 10.40  (Jeff, Nathalie och Dennis)

Hej alla föräldrar!
Det börjar närma sig slutet på terminen och vi tänkte därför informera kort om några viktiga datum för våra nior.
Avslutningsbal är torsdagen den 31 maj(återkommer med tid) i Törringelund. Klassresa sker med båda klasserna till Hästveda den 4-5 juni. Denna resa bekostas av skolan. Sen har klasserna sparat ihop en del pengar och kommer att göra något trevligt för dessa.

Jeff, Nathalie & Fredrik

v.12

Tisdag: Studiebesök år 9 "Hållbar utveckling" samtliga måste vara på skolan kl.8.00!

v.11

tis: Nationellt prov i svenska läsförståelse 8.30-12.00 man får ta med fika

ons: ty-prov vägbeskrivningar, yrken mm

tors: Nationellt prov i svenska uppsats obs! ta med fulladdad dator 8.30-12.00 man får ta med fika

v 7 Matematikprov kap 4 Procent tis + tors.

Kemiprov kap 14 Periodiska systemet, tors 8/2.

Välkomna tillbaka världens bästa 9a!

Hoppas, att ni har haft ett riktigt skönt jullov!!!

Vad gäller utvecklingssamtal denna termin så är de frivilliga, eftersom vi bara är två mentorer kvar istället för fyra. Jag och Jeff tar emot alla elever och föräldrar, som önskar samtal (även Dajanas tidigare mentorselever). Maila snarast så ska vi göra vårt bästa för att hitta en tid, som passar. Om samtliga 56 önskar samtal sätter rektorn in vikarie för  oss.

skolstart enligt schema imorgon :-)

Nathalie & Jeff

Strandskolans pedagoger som arbetar med 9A

Nathalie Roux, Jeff Karlsson, Annika Levin Olsson, Dajana Börjesson: mentorer arbetslag 8