STGR09C

Idag ska vi göra följande enkät om likabehndlingsplanen.   likabehandlingsenkät

Skolinspektionen har skickat ut enkät som de vill att: Elever i grundskolans åk 5 & 9, vårdnadshavare till elever i grundskola och pedagogisk personal i grundskola. Eleverna i 9C kommer att besvara den under skoltid. Enkäten går att besvara från idag t.o.m. den 19/10-18.

Vi ser gärna att ni vårdnadshavare i klass 9C besvarar den, mer info gällande enkäten och var ni hittar den finns här

Redovisningar av låtanalys svenska:

ons 12 sep:  Madeleine Clara Malik
tors 13 sep: Hanna Elin
mån 17 sep: Rudolf Ellen Tilda, Didrik Emma Ludvig
ons 19 sep: Matteus Sofie Rines, Lilian Amalia Line
mån 24 sep: Anton Alice Elsa, Samuel Ella Thea
tors 26 sep: Ville Sussi Felicia, Karin Simon

Föräldramöte 10 sep 18.30. Först gemensamt i matsalen sedan i C3 med Johan & Nathalie. Välkomna!

Tisdagen den 18 september åker 9c och orienterar i Bokskogen. Avfärd 8.30 från skolan.

Välkomna tillbaka till skolan världens bästa 9c! På torsdag börjar ni kl.10 ute på skolgården. Sedan är det samling i klassrummet C3 med Johan & Nathalie. Klockan 12.20 - 13.00 lunch. 13-13.30 återsamling i C3 sedan slutar skoldagen.

Jag (Nathalie) tar över Patriks mentorselever, för att ni ska slippa att få en helt ny lärare, som mentor i år 9. För mig är det världens vinst, eftersom ni är en underbar klass och jag känner er väl. Det blir utvecklingssamtal v.35-v.37 om någon önskar en morgontid (eller vill nå mig av annan anledning) så kan ni maila mig : nathalie.roux@malmo.se

Stranddag ons 22 augusti

Skolfotografering fredagen den 24 augusti kl.9.30 porträttfotografering kl.10.00 foto skolkatalog. Här är en länk om ni vill ha enskilda foton eller syskonfoton:
Kom ihåg att ladda & ta med datorn till skolan redan på torsdag!

Ses snart :-)
Nathalie & Johan

Trivselenkät år 8:

v41

Nu har vi jobbat på ett antal veckor med media-projektet, där eleverna ska producera en egen tidning. Majoriteten av elever utnyttjar lektionstiden väl och kommer därför inte att behöva arbeta hemma. Fredag v.42 ska tre texter vara klara och inlämnade i classroom. Eleverna väljer själv i vilken ordning de skriver texterna (nyhetsartikel, insändare, reportage, filmanalys eller bokrecension). Samtliga elever har ett häfte med exempeltexter och planeringsmallar.

Nathalie

• Föräldrarmöte HT 2017, 4 september. 18.30 i matsalen