Välkommen till klass 7a

trivselenkät
OBS! Från och med v 45 ligger info och läxor/uppgifter i infomentor! Googlekalendern gäller inte längre!

v41: På grund av förvirring/förväxling så flyttas matematikprovet från vecka 41 till den utsatta tiden vecka 42 (enligt planeringen, se även kalendariet). Ursäkta om jag ställt till det för någon! Mvh Jeff
  • Torsdag 3/10 är det orientering i bokskogen. Ta med kläder efter väder gärna extra skor och strumpor. Det är ok att ta med en liten matsäck (inte godis chips och läsk). Skolan bjuder på lunch. Vi samlas 8.15 på parkeringen och beräknar vara tillbaka ca 12. Då slutar skoldagen.
Vänliga hälsningar Nathalie & Daniel
  • På måndag 30/9 kommer klassen att ha engelska på so-lektionen. Det betyder att klassen kommer att ha en sovmorgon på onsdag 2/10 då engelskan normalt ligger. Klassen startar alltså istället kl: 9.10 med språkval på onsdag. Trevlig helg! /Caroline Ranalli, so-lärare.

v.38 Nu börjar klassen bli varm i kläderna och vi får signaler från några lärare, att slutet av förra veckan var lite ofokuserad och "snackig". Klassen har veckan på sig att visa bättring, annars blir det mail hem till berörda elevers föräldrar. Vi pratade om vikten av arbetsro på klassrådet och att skolan faktiskt är deras arbetsplats (under lektionstid i alla fall :-). Ett tips är också att ladda datorerna hemma, så slipper de lägga tid och energi på att hitta uttag och laddare under lektionstid. För övrigt är de precis lika trevliga och snälla, som i början av terminen.

Ha en bra vecka!
Nathalie & Daniel

Vi vill tacka föräldrar och elever i 7a för en mycket trevlig klassresa! Vilka fina, hjälpsamma och omtänksamma barn ni har! De kommer nog att vara trötta i kväll. Igår badade de till kl. 21 sedan var det disco och korvgrillning. I morse städade de tappert stugan, utan minsta knot. Vi är imponerade och glada över, att vår nya klass är så trevlig!

Nathalie & Daniel

OBS! Mån 2 sep kl.18 är det föräldramöte! Först gemensam samling i matsalen. Sedan klassvis.

v34 tisdag: Stranddag, vi samlas på parkeringen kl.8.45 och promenerar ner till stranden. Där har vi olika samarbetsövningar/lekar ungefär till kl.14. Skolan bjuder på lunch. Om du vill ta med en dricka kex eller kanelgifflar så är det ok, men inte läsk, godis eller chips. Ett tips är att ta med en regnjacka.

:-) Nathalie & Daniel

Nu har vi äntligen träffat klassen och det var en positiv och glad skara ungdomar. Vi ser verkligen fram emot att umgås och jobba med dem! Vi , Nathalie Roux & Daniel Nilsson, är mentorer i klassen. Idag har era barn fått hem scheman och en hel del andra papper. Vissa ska fyllas i och lämnas till oss på klassrådet på måndag. Våra mailadresser hittar ni i infobrevet, som vi skickade med eleverna idag.

Nu kör vi!
Nathalie & Daniel

Anmäl frånvaro varje dag ditt barn är sjukt på skola24. Anmäl via telefon 0515-777000 eller på www.malmo.skola24.se

Länkar:

Undervisande lärare, ämnen och mailadresser:

Matematik - Jeff Karlsson & Kristian Johansson
NO och teknik Robert Göransson
Bild - Jessica Hajdu (jessica.hajdu@malmo.se
Musik -
Idrott och hälsa - Dajana Börjesson (dajana.borjesson@malmo.se)
Textilslöjd - Ingela Johansson (ingela.johansson@malmo.se)
Trä- och metallslöjd -