STGR13B

Välkommen till klassidan för klass 4B på Strandskolan!

Du har kommit till webbplatsen för 4B på Strandskolan och här kommer information som rör klassen att finnas. Nedan finns länkar till både klassens  som Strandskolans (skolledningens) veckobrev. Du kan även se planeringar till vårt pågående arbete under ämneslänkar.

Anna Godsk Abrahamsson

Anmäl frånvaro varje dag ditt barn är sjukt på skola24.
Anmäl via telefon 0515-777 000 eller på //malmo.skola24.se

Information från fritidshemmet

Här kommer en hel hög med information. Eftersom sommaren nalkas är det även dags att lämna in tider för vilka veckor barnen kommer vara på fritids under sommarlovet. Utöver det så är det två klämdagar till nu under vårterminen den första är vid valborg närmare bestämt den måndagen den 30/4 samt en vid Kristi himmelsfärdsdag fredagen den 11/5. Som vanligt så ber vi er fylla i era barns närvaro oavsett om de ska vara på fritids eller inte i bifogade formulär. Här kommer alltså tre länkar till dessa formulär:

Sommarlov:

Valborg:

Kristi himmelsfärdsdag:

Tack på förhand och ha en trevlig dag! Mvh personalen på Strandskolans fritidshem!

Veckobrev:
Veckobrev klass 4BKlassens veckobrev