Välkomna till klass 3A:s klassida.

I 3A arbetar Ida och Ingvar.

Här nedan kan ni hitta veckobrev, schema och annan information. Ni kan även se klassens kalender med viktiga datum.

Fritids telefonnummer: 0709-66 50 48
OBS Sportlov!

Nu är det snart dags för sportlov vilket infaller vecka 8. För att vi på fritids ska veta vilka barn som kommer vill vi gärna att ni fyller i era tider så snart som möjligt. För att göra det lättare för både er som föräldrar och för oss som jobbar här har vi sammanställt detta formulär som är lätt att fylla i och skicka in digitalt utan en massa lappar som skickas hit och dit.

För att göra detta trycker ni enkelt på länken nedan och fyller i ert barns namn och vilken klass dem hör till och därefter fyller ni i tiderna varje dag under lovet samt fredagen den 16 februari då detta är en studiedag!

Tack på förhand!
Mvh personalen på Strandskolans fritids!
2018.01.25

Klicka på: