Startsida‎ > ‎STGR06A‎ > ‎

Skolans veckobrev hittar ni r

Klassens schema hittar ni här

Ledighetsansökan  hittar ni här

Likabehandlingsplan hittar ni här

Elev- och Föräldrainformation inför PRAO

På Strandskolan söker eleverna själva PRAO-platser.

Vi tycker det är en bra träning inför senare kontakter med arbetslivet, t.ex. om elever ska söka sommarjobb.

PRAO-perioden är två veckor på våren i årskurs 8.

Lunch kan ätas kostnadsfritt på närliggande kommunal grund- eller gymnasieskola. Blankett/intyg kan hämtas hos studie- och yrkesvägledaren Sanja på Strandskolan.

Eleverna kan få ersättning för sina bussresor till och från praktikplats inom Malmö. Samla alla biljetter och klistra upp på en A4-sida men namn, klass och lämna till SYV-aren Sanja.

Eleverna är försäkrade genom skolan under PRAO-tiden om platsen ligger i Skandinavien. Det går givetvis bra att göra PRAO i annat land också men då måste eleven be om ledighet. Detta för att skolans försäkring inte täcker i annat land och därför måste er egen försäkring gälla istället.

Eleven följer handledarens tider, max 7 timmar/dag, med start tidigast kl. 06.00 och avslut senast 20.00.

PRAO-perioden vt-18 är v. 11 och v. 12.

Veckoplanering

Tisdag: Etik och moral & tyska

Tisdag /torsdag: Dans

Fredag: Lov

So prov fredag

Idrott dans torsdag

Tyska torsdag

No matanalys onsdag

Grupp 1:
Elin, Malou, Saga, Kalle, Ali E, Julia, Elias, Filippa, Lea, Agnes, Viggo, Matilda, Ali R.

Grupp 2: Johan, Melvin, Lukas, Abraham, Ebba, Belma, Tobias, Emilia, Lisa, Alice, Jennifer, Pontus, Erik.

Grupp 1 kommer ha Musik och grupp 2 kommer ha bild den här terminen.

Strandskolans pedagoger som arbetar med 8A

Elvira Sabo & Daniel Sander är ansvariga för klass 8A och mentorer för 8A.

Ämneslänkar för respektive ämnen är understrukna. Klicka på dem och håll er uppdaterade.

Dennis Larsson:  Svenska & Engelska
Kristian Johansson: NO
Jessica Hajdu Bild
Robert Wågman Spanska
Länk till spanska LPP
Nathalie Roux: Franska
Daniel Afshin Sander: Matematik & Idrott
Linus Hjelm: Musik
Lillemor Stenkil: Specialpedagog
Annika Nigård: Syslöjd
Pontus Larsen: SO

Hanna Fex: Kurator (hanna.fex@malmo.se)
Cecilia Kjellberg: Skolsköterska (cecilia.kjellberg@malmo.se)

På Strandskolan ska alla känna sig trygga och respektera våra likheter och olikheter. Här nedan kommer en presentation om likabehandlingsplanen som vi kommer prata om på klassrådet.