Startsida‎ > ‎STGR06A‎ > ‎

Hej alla i 9A!!

Hoppas att alla har haft en bra sommar och kommer laddade till nya utmaningar detta läsår.

Första skoldagen ses vi på skolgården på torsdag den 16/8 kl. 10.00 därefter i hemkunskapssalen.

Information från Mentorerna

Den 10/9 kl. 18.30 på Strandskolan är det föräldramöte.

Vecka 35, 36, 37 är det dags för utvecklingssamtal och vi skickar ut tider till er.

Torsdag 23/8 kl 14.30 är det fotografering. Mellan kl 15.00-17.00 är det porträttfotografering. Bokning avseende syskon- och enskilda porträtt sker via:

Elvira och Fredrik

Veckobrev hittar ni här

Klassens schema hittar ni här

Ledighetsansökan hittar ni här

Likabehandlingsplan hittar ni här

Veckans värdar hittar ni här

Halvklass Grupper.

Grupp 1:
Elin, Malou, Saga, Kalle, Ali, , Elias, Filippa, Lea, Agnes, Viggo, Matilda, Ali R,Jasmine, Pontus, Erik

Grupp 2: Johan, Melvin , Ebba, Belma, Tobias, Emilia, Lisa, Alice, Jennifer, Julia, Farah, Areej, Frida.

Grupp 1 kommer ha Musik på måndagar och Bild på fredagar. Grupp 2 kommer ha Musik på fredagar och Bild  på måndagar.

Strandskolans pedagoger som arbetar med 9A

Elvira Sabo & Fredrik Boström är ansvariga för klass 9A och mentorer för 9A.

Ämneslänkar för respektive ämnen är understrukna. Klicka på dem och håll er uppdaterade.

Kristian Johansson: NO & Matematik
Jessica Hajdu: Bild
Marcelo Arce Castillo: Tyska
Jessica Sjöbäck: Spanska
Nathalie Roux: Franska & Svenska
Fredrik Boström: Idrott och hälsa
Linus Hjelm: Musik
Lillemor Stenkil: Specialpedagog
Annika Nigård: Syslöjd & Spanska
Caroline Ranalli: SO
Daniel Nilsson: Engelska

Hanna Fex: Kurator (hanna.fex@malmo.se)
Liva Andersson: Skolsköterska (livastrid.andersson@malmo.se)

På Strandskolan ska alla känna sig trygga och respektera våra likheter och olikheter. Här nedan kommer en presentation om likabehandlingsplanen som vi kommer prata om på klassrådet.