STGR10B

Välkommen till klassidan för 8B

Klassens mentorer är Marcelo Arce Castillo och Annika Nigård.

Datum att hålla koll på:

Praktik vecka 11
Studiedag måndagen den 18 mars
Påsklov vecka 16, 15-18 april
Studiedag onsdagen den 22 maj
Klämdag fredagen den 31 maj
Studiedag fredagen den 7 juni
Avslutning den 14 juni

Klassens representanter:

Elevråd:

Ella, Sara och Emma

Matråd:

Ellen & Tuva

Elevskyddsombud:

Michell

Biblioteksråd:

Saga & Emilia

Här kommer tiderna för  elevrådet:

Årskurs 6-9 (Andreas)

Måndag, 11/2, kl. 09.30

Här kommer tiderna för  matrådet:

Tisdag, 12/2, kl. 09.30

Veckans läxor (kortfattat, tydligare i kalendern här nedan)

vecka 10
Måndag:
Tisdag :
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:  Fr: Redovisning franska film ska vara delad eller pjäs redo att spelas upp,
                 Sv: Filmanalys Sandor/Ida

Erbjudande om extra hälsokontroll vid frånvaro – Information till vårdnadshavare och elever i Klagshamns rektorsområde

Sedan i höstas erbjuder vi skolsköterskor en extra hälsokontroll till alla barn som har >20% frånvaro under en femveckorsperiod, förutom när det är beviljad semesterresa. Detta är en del i vårt hälsofrämjande arbete som syftar till att öka skolnärvaron och underlätta återgång till skolan efter frånvaro. Ibland finns orsaker till barnets frånvaro i barnets hälsa och ibland i omgivningen.

Erbjudandet kommer hem med brev. Underlaget får vi från skola24, och vi har oftast ingen ytterligare information om orsaken till frånvaron.

Vi vill understryka att hälsokontrollen endast är ett erbjudande. Vill ni inte ha en extra kontroll är ni välkomna att höra av er och berätta det, eller bara bortse från erbjudandet. Vi har tystnadsplikt och återrapporterar således inte till mentor eller rektor.

För ytterligare information kontakta skolsköterska Sara Sjöberg, 0766 34 79 51, sara.sjoberg3@malmo.se eller Liva Andersson, 0729 63 23 89, livastrid.andersson@malmo.se

Anmäl frånvaro varje dag ditt barn är sjukt på skola24.
Anmäl via telefon 0515-77 70 00 eller på //malmo.skola24.se