Välkommen till klassidan för klass 7A!

All viktig information som rör klassen finns på den här sidan.

Välkomna tillbaka efter sommarlovet!
Det skall bli spännande att träffa alla nya elever och vi ser fram emot ett roligt och lärorikt läsår!
Här hittar ni länkar till klassens veckobrev, schema, pedagogiska planeringar och annan viktig information. Ni kan även se klassens kalender med läxor och viktiga datum.
Jeff Karlsson och Birthe Schalin
Mail:
jeff.karlsson@malmo.se
Birthe.schalin@malmo.se

V42: måndag: geografiprov, torsdag: studiedag, fredag: matematikprov kap 1+2 (lätt del).

v41: Läxa tors: franska och tyska

Information från Mentorerna

Skolinspektionen har skickat ut enkät som de vill att: Elever i grundskolans åk 5 & 9, vårdnadshavare till elever i grundskola och pedagogisk personal i grundskola besvarar.                                                            Enkäten går att besvara  t.o.m. den 19/10-18.

Vi ser gärna att ni vårdnadshavare i klass 7A besvarar den, mer info gällande enkäten och var ni hittar den finns här

Jeff och Birthe

V40 Biologiprov torsdag 4/10: Kapitel 1: sid 10-20, Kapitel 2: sid 30-38

Samt uppgifter i classroom och laborationshäftet.

V39 Läxor: Torsdag: Franska och Spanska glosor och meningar.
Studiedag på onsdag den 26/9.

På grund av orientering och klassresa så flyttas biologiprovet till torsdag den 4/10 (vecka 40).

OBS! På grund av allergier är det absolut förbjudet att ta med nötter på klassresan!!! Vi påminner i skolan, men vill gärna att ni också pratar hemma om detta!

V37: Läxor: Franska glosor till torsdag. Orientering i bokskogen tisdagen v38. 7A tar bussen kl 10.30 och slutar kl 14.00. Inga lektioner innan då alla lärare är ute med sina klasser.

V 36: Påminner om föräldramötet på måndag den 10/9 kl 18.30.
Vi har även bokat en klassresa till Hästveda den 20-21/9. Inbjudan och information kommer att skickas ut denna vecka!

Vecka 34:
Vi har nu skickat hem en del lappar där några skall fyllas i och tas med till skolan (anhörig, PUL, Säkerhetsföreskrifter). Se länk till mentorssamtal för hösten.

NO-läxa till tisdag v35: Att kunna laborationsutrustning och varningssymboler(se NO-Jeff).

Ni är hjärtligt välkomna till föräldramöte måndagen den 10 september kl 18.30 i Strandskolans matsal! Fotografering sker torsdagen den 23/8 kl 13.00.

Stranddag onsdag 22/8
Åk 7-9 kommer tillbringa dagen nere på stranden. Inga ordinarie lektioner.
Samling i klassrummet 08.20, vi går ner till stranden tillsammans. Aktiviteterna börjar 09.00. Ni kan ta med frukt och dricka. Lunch serveras i matsalen 12.30.

Vecka 33: Bokning avseende syskon- och enskilda porträtt sker via:

Anmäl frånvaro varje dag ditt barn är sjukt på skola24.
Anmäl via telefon 0515-777 70 00 eller på //malmo.skola24.se

Mejl till övriga undervisande lärare

Bild: jessica.hajdu@malmo.se

Idrott: dajana.borjesson@malmo.se