STGR11B

Välkommen till 8B:s klassida!

Mentorer i klassen är Robert Göransson och Marcus Rostedt.

Fysikprov fre 20/9!

Veckobrev från Klagshamns rektorsområde v 38

Hej!

Nu har vi haft ett par veckor med lite bättre inomhusklimat och det är vi mycket tacksamma för. De första veckorna är avklarade och fortfarande förekommer mindre ändringar i elevernas scheman. Vi försöker alltid hitta förändringar som gör det bättre för våra elever.

Skapande Skola

Måndag till onsdag v 39 har åk 1 besök av en fotograf inom projektet Skapande Skola. Det blir spännande dagar för åk 1.

Spanienbesök

Denna vecka har vi besök av en lärare från Spanien. Hon kommer besöka flera klasser under veckan så chansen är stor att era barn kommer få träffa henne. Detta är ett led i vårt internationella arbete med ERASMUS+.

Parkering och trafiksäkerhet

Vi vill påminna om att ni ska stanna på tillåtna parkeringsplatser, tex vid Folkets Hus, när ni stannar och släpper av era barn. Busshållplatsen måste vara ledig för bussarna som kommer och lämnar de barn som åker buss. Där är stoppförbud under hela skoldagen! Busschauffören har ansvar för barnen tills bussen står på hållplatsen och får inte släppa av dem om bussen inte kan ställa sig på hållplatsen! När busshållplatsen är upptagen av personbilar måste barnen kryssa mellan bilarna och det blir farligt för alla barn. Så ställ er inte på busshållplatserna när ni ska släppa av era barn.

Studietid för högstadiet

Vi har anställt en ung duktig matematiker som mattestöd för eleverna i åk 7-9 på onsdag morgon kl 8:15-9:15 och på torsdagar 14:30-16:30. Detta är en utökning av redan befintlig studietid.

Studiedag den 26 september

Glöm inte att meddela fritids om ditt barn ska vara på fritids under dagen.

Kontaktuppgifter till skolledningen och administration:

Christin Stigborg, rektor

christin.stigborg@malmo.se

Katarina Lundgren, administrativ chef

katarina.lundgren@malmo.se

Annika Ingelström Paulsen, biträdande rektor med ansvar för F-klass och fritids.

Annika.paulsen@malmo.se

Sarah Josefsson, biträdande rektor med ansvar för åk 1-6

Sarah.josefsson@malmo.se

Malin Kjellberg Högström, biträdande rektor med ansvar för åk 7-9

Malin.kjellberg-hogstrom@malmo.se

Christine Lindsjö, administratör

Christine.lindsjo@malmo.se

Hoppas ni får en trevlig vecka!

Skolledningen på Klagshamns rektorsområde

Utvecklingssamtal Robert
(hör av er om ni inte kan tilldelad tid, eller om ni byter med någon annan)

Tor 19/9
8.15-8.45 Salma
8.45-9.15

Viktiga datum
26 september - studiedag
3 oktober - orienteringsdag i bokskogen
28 oktober - 1 november - höstlov
26 november - studiedag
20 december - avslutning

Anmäl frånvaro varje dag ditt barn är sjukt på skola24.
Anmäl via telefon 0515-777 70 00 eller på malmo.skola24.se

Här är en länk till schemat som uppdateras hela tiden:

I klassen går 23 elever. Robert Göransson och Marcus Rostedt är mentorer i klassen.

Marcus mentorselever är: Daniel, Alvin, Gustav, Isak, William, Filip, Melvin, Ellen, Benjamin, Anton, Emelie, Jacob

Roberts mentorselever är: Viggo, Aliz, Salma, Alexander, Ida HS, Sonoma, Alice, Nikita, Hugo, Maya, Embla

Undervisande lärare:

Marcus Rostedt, marcus.rostedt@malmo.se - Trä-och metallslöjd.
Robert Göransson, robertmagnusdennis.goransson@malmo.se - NO-ämnena, matematik och teknik.
Nathalie Roux, nathalie.roux@malmo.se - Franska
Marcelo Javier Arce Castillo, marcelojavier.arcecastillo@malmo.se - Tyska och engelska
Fredrik Boström,  fredrik.bostrom@malmo.se - Idrott och hälsa.
Jessica Hajdu, jessica.hajdu@malmo.se - Bild
Jessica Sjöbeck, jessicaelisabe.sjoback@malmo.se - Spanska