STGR11C‎ > ‎

Senaste veckobrevet!

Hej alla föräldrar!

Jag vill inleda med att ytterligare en gång rikta ett stort tack till er föräldrar som arrangerat så klassen kunde komma till Bakken. En mycket lyckad dag på så många sätt och vi fick alla ett fint minne.

Idag har eleverna träffat de sex nya kompisarna som börjar på skolan till hösten. Några tog stort ansvar och fick de nya att känna sig välkomna, härligt att se!

Nästa vecka är det mycket schemabrytande, så håll koll på vår kalender. Där står även de olika start- och sluttiderna för varje dag.

På tisdag har vi bestämt att vi ska ha en ”speldag”, då eleverna kan ta med egna brädspel hemifrån. De får också ta med något att dricka och jag fixar popcorn och salta pinnar.

På onsdag är det stranddag. Vi har lunch med från skolan, men de som vill får även ta med egen matsäck.

Ha en riktigt bra helg!

Caroline