STGR12C‎ > ‎

Engelska

Hej! Jag heter Annika Levin Olsson och ska undervisa klassen i engelska detta läsåret vilket jag ser fram emot. Jag undervisar även årskurs 7-9 i svenska och engelska.
Vi kommer att använda läroboken What's up och till den finns bra övningar till varje kapitel. Se nedanstående länk.
Läxor kommer att vara till torsdagar och jag skriver in dem på denna sidan. Maila mig gärna om ni har några frågor.
Annika

Läxa i eng till torsdag den 18/8, What's up sid 10, läs dialogerna på engelska och översätt till svenska, 7 glosor, sid 7.
Läxa till torsdag den 25/8, What's up sid 12-13. Läs dialogerna högt på engelska och översätt till svenska,
7 glosor, sid 79. Man ska kunna räkna och stava räkneorden, 10-20 på engelska, sid 13. Vill man lära sig alla glosorna på sid 79 får man gärna göra det.:-)
Under veckan kommer eleverna att få gloshäften där de skriver glosorna hemma på engelska och svenska och sedan tar med till skolan.