STGR16B

Välkomna till klass 3B

Vi är en härlig klass på 21 glada och härliga elever.  

Klasslärare: Jenny Stenfeldt
jenny.stenfeldt@malmo.se

Fritidspedagog: Leo Zuta
leotrim.zuta@malmo.se

Idrottslärare/Fritidspedagog: Fredrik Olofsson
fredrik.olofsson@malmo.se

Skol-if

Onsdag 11/9 drar skol-if igång med höstens aktiviteter och då är alla välkomna! Första tillfället är prova på och då skickas även information (och medlemsansökan) hem till föräldrar. Ledarna hämtar och lämnar barnen på fritids som tidigare, och det gäller även barnen på Klagshamnsskolan. Under hösten kommer vi att ha två aktiviteter i veckan, måndagar 15.00-16.00 för barn i årskurs 2-4 på skolgården och/eller i skolans lokaler samt onsdagar i Klagshamns idrottshall 15.00-16.00 för barn i årskurs 2-4. Finns det intresse för åk 5-6 är det såklart också välkomna! Under dessa aktiviteter är fokus på lek, pyssel, gemenskap och att ha kul tillsammans och inga som helst förkunskaper krävs för att delta. Medlemskapet är gratis. 

 

Nytt för hösten: Vi har startat ett samarbete med Skånes Skolidrottsförbund och Malmö Redhawks. Alla våra medlemmar har möjlighet att träna landhockey på skolans multiarena under sex tillfällen. Malmö Redhawks står för all utrustning och skol-if för träningen. Under flera tillfällen kommer även spelare från Malmö Redhawks ut och besöker oss. Som avslutning på projektet kommer alla medlemmar som deltar ett visst antal tillfällen att få följa med och se en hockeymatch i SHL på Malmö Arena. Är ditt barn intresserad av att delta i projektet, var god fyll i det i fritids- friskrivningslappet. Deltar man inte i projektet under dessa sex tillfällen, kommer ledarna hålla andra aktiviteter på skolgården istället för i idrottshallen. Projektets datum: 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10 och 23/10.

Projektet riktar sig till F-3! Om ditt barn går i F-1 och vill fortsätta i skol-if efter projektet är det hjärtligt välkommen att fortsätta. 

 

Hälsningar Strandskolans SKOL-IF.