STGR17B

Vårt telefonnummer är:  0768-69 81 13
Vi som arbetar i F-B är:
Iva Staxberg
Kristina Hartler Jacobsson
Maria Hartwig

Fritids öppnar  6.30

Frukosten serveras 6.30-7.15

Fritids stänger 17.30

Bilder från temat växter och djur

Aktuella länkar:

Uppropsdagen torsdagen den 16 augusti

F-1/2   09.00 på Klagshamnsskolans gräsmatta. Skoldagen slutar enligt schema och vi önskar

att föräldrar lämnar sina barn till pedagogerna efter uppropet.

Vi vill Tacka alla barn och föräldrar för ett lärorikt år, det har varit fantastiskt att samarbeta med er.
Önskar er alla en Trevlig Sommar !

Vi njuter av vår dryck och vår sommar svalkade efterrätt
ur mugg och skål av Elsa Beskow motiv.
Ett stort Tack till er alla för vår sommargåva !

Fredagen den 15/6. Vi börjar som vi brukar 8,30 i FB med morgon samling i klassrummet. Alla barn och personal går sedan gemensamt till Strandskolan där vi samlas inne på skolgården vid flaggstången för att delta i avslutning Förskoleklass till treor. Skolavslutningen börjar 9,30-10,30 ca.

Alla föräldrar är Välkomna att möta upp vid skolan och att delta.

Därefter samlas vi i F B vid björkarna på skolgården, följ oss, för ett extra HEJ

Efter många härliga år och efter ett härligt år med era barn är det dags att Tacka för mig  och utmana mig själv att bli "Tidsmiljonär" det känns både spännande skrämmande och njutbart, efter sommaravslutningen cyklar jag vidare ut i livet och vidgar vyerna utanför Klagshamns rektorsområde. Jag önskar alla blivande ettor och alla er föräldrar en Härlig sommar och en upplevelserik framtid med era underbara barn.

Kram till er alla Kristina