STGR17B

Vårt telefonnummer är:  0768-69 81 13

Vi som arbetar i F-B är:
Iva Staxberg
Kristina Hartler Jacobsson
Maria Hartwig

Fritids öppnar  6.30

Frukosten serveras 6.30-7.15

Fritids stänger 17.30

Bilder från temat vatten:

Aktuella länkar:

Vecka 9

Nästa vecka har skolan litteraturfestival. Vi kommer arrangera olika aktiviteter som knyter an till temat  litteratur och får besök av författaren Clas Rosvall.

Vi har bett barnen ta med sig en av sina favorit böcker till skolan (t.o.m. vecka 9).

På fredagen har vi tänkt avsluta med att de som vill får komma utklädda till valfri sagofigur. Det räcker med något litet i utklädningsväg t.ex. en huvudbonad, något att svepa om sig som en mantel. Barnen får ej bära mask eller ta med sig tillhyggen.

Idrott som vanligt på fredag mellan kl. 10.00-11.45

Iva Kristina Maria

Studiedagar VT 2018

•  Fritids är stängt studiedagen den 7 mars, är det studiedag.
 Fritids är stängt denna dag. Om du  är i behov av                            tillsyn till ditt barn, vänligen anmäl till Helena  Havrup                      senast 16 februari.
 helena.havrup@malmo.se
 Eventuellt erbjuds fritids erbjuds på annan skola.

• Tisdagen den 22/5