STGR17C

Vårt telefon nummer är: 0709-589149

Vi som arbetar i F-C är:

Lena Hagbyn
Anna Salmi
Maria Bohman

Fritids öppnar 6.30

Frukost serveras 6.30-7.15

Skolverksamheten pågår mellan 8.30-12.30

Mellanmål för denna klass serveras 14.30

Fritids stänger 17.30

Se anslagstavlan innanför dörren för information om personuppgifter för elever och vårdnadshavare.

Skola

Skolavslutningen 15/6

Vi börjar skoldagen som vanligt kl 8.30

Ni föräldrar är välkomna att möta upp oss på Strandskolan, där börjar avslutningen 9.30.

Ni som har anmält att era barn ska gå hem efter avslutningen på Strandskolan, vi kommer att vilja ta ett avsked med era barn innan ni går.

Vi bokar plats med era barn när vi kommer dit,håll koll på oss.

Idrotten är inställd 4/6 och 11/6 eftersom vi ska träna avslutningssången på strandskolan.

Den 11/6 kommer vi vara på skogslekplatsen. Vi kommer ha lunch med från skolan, men barnen får gärna ta med en go-fika och dricka (i en ryggsäck).

Denna månad arbetar vi med temat Växter och djur. Vi kommer lära oss mer om djurgrupperna fåglar, däggdjur och insekter. Vi kommer även att lära oss namnen på vissa växter. Vi kommer att åka till Ystad djurpark för att studera djur närmare.