STGR18A

Välkomna till klass 1A

Nu använder vi oss av infomentor. Där kan ni läsa veckobrev och annat under nyheter.
Har ni problem med att logga in er så hör av er. Alla ska ha fått hem inloggningsuppgifter med brev.
Denna vecka finns här veckobrev men framöver kommer det bara att finnas på Infomentor.
Onsdag 11/9 drar skol-if igång med höstens aktiviteter och då är alla välkomna! Första tillfället är prova på och då skickas även information (och medlemsansökan) hem till föräldrar. Ledarna hämtar och lämnar barnen på fritids som tidigare, och det gäller även barnen på Klagshamnsskolan. Under hösten kommer vi att ha två aktiviteter i veckan, måndagar 15.00-16.00 för barn i årskurs 2-4 på skolgården och/eller i skolans lokaler samt onsdagar i Klagshamns idrottshall 15.00-16.00 för barn i årskurs 2-4. Finns det intresse för åk 5-6 är det såklart också välkomna! Under dessa aktiviteter är fokus på lek, pyssel, gemenskap och att ha kul tillsammans och inga som helst förkunskaper krävs för att delta. Medlemskapet är gratis. 

 

Nytt för hösten: Vi har startat ett samarbete med Skånes Skolidrottsförbund och Malmö Redhawks. Alla våra medlemmar har möjlighet att träna landhockey på skolans multiarena under sex tillfällen. Malmö Redhawks står för all utrustning och skol-if för träningen. Under flera tillfällen kommer även spelare från Malmö Redhawks ut och besöker oss. Som avslutning på projektet kommer alla medlemmar som deltar ett visst antal tillfällen att få följa med och se en hockeymatch i SHL på Malmö Arena. Är ditt barn intresserad av att delta i projektet, var god fyll i det i fritids- friskrivningslappet. Deltar man inte i projektet under dessa sex tillfällen, kommer ledarna hålla andra aktiviteter på skolgården istället för i idrottshallen. Projektets datum: 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10 och 23/10.

Projektet riktar sig till F-3! Om ditt barn går i F-1 och vill fortsätta i skol-if efter projektet är det hjärtligt välkommen att fortsätta. 

 

Hälsningar Strandskolans SKOL-IF. Hej

Vi som arbetar i klass 1A är:

Elisabeth Olofsson

elisabeth.olofsson@malmo.se

Suzette Öberg

suzette.oberg@malmo.se

Telefonnummer: 0768-698113 


Aktuella länkar:


Pedagogiska planeringar

Veckobrev från ledningen 2019
Tidigare länkar: 

             Skolmaten Information

Löss
Nu har de små liven hittat till skolan. 
Ta för vana att se över ditt/dina barns hår varje dag. 
Ju fortare de hittas och behandling genomförs, desto fortare blir vi av med dem.


Fritids

Hej!
Då det fortfarande är problem med Skola24 för en del så kommer här under ett alternativt sett att anmäla närvaro under jullovet. Ni som har fyllt i via Skola24 behöver alltså inte fylla i detta formulär.


Med vänliga häls ningar personalen på Klagshamnsskolans Fritidshem.


Fritids öppnar 6.30
Frukost serveras 6.30-7.15
Fritids stänger 17.30


Information från ledningen: 
”Då det är många som lämnar och hämtar samtidigt på skolan, vill be er att ta extra hänsyn med tanke på att det finns många barn i trafiken under framförallt lämningen på morgonen.

Finns det inte plats precis framför skolan att parkera, så finns det en parkering vid folkets hus där man snabbt och smidigt kan betala med app.

Tänk också på att vissa vägar är privata och inte får trafikeras av obehöriga."