STGR18B

Frukost serveras 6.30-7.15

Skolverksamheten pågår mellan 8.30-13.15

Fritids stänger 17.30

Stängdag 8 augusti. Både skola och fritids är stängt. Om ni önskar omsorg denna dagen behöver ni meddela oss senast 31 maj.

Sommarlov

Vänligen gå in på länken och fyll i hur ert barn ska vara här under sommaren, senast den 25/4. Vecka 26-31 kommer alla barn att vara på Strandskolan.

Klämdagar

Våren är full av ledigheter, så här kommer en länk för att fylla i omsorgsbehov för 31/5 och 7/6.

Veckobrev från ledningen (det kommer ett nytt varje vecka)

Pedagogiska planeringar

Månadsbrev Månadsbrevet för maj månad blev redigerat den 7/5.

Information från ledningen: ”Då det är många som lämnar och hämtar samtidigt på skolan, vill be er att ta extra hänsyn med tanke på att det finns många barn i trafiken under framförallt lämningen på morgonen.

Finns det inte plats precis framför skolan att parkera, så finns det en parkering vid folkets hus där man snabbt och smidigt kan betala med app.

Tänk också på att vissa vägar är privata och inte får trafikeras av obehöriga."

Skola

Utflykter
Tisdagen den 14 maj åker vi till Fair Play och provar på tennis. Barnen ska ha idrottskläder på sig under dagen, tyvärr finns det ingen möjlighet att byta om innan eller duscha efter, men de kan byta om till andra kläder när vi är tillbaka på skolan.

Fredagen den 17 maj åker vi till Malmö museum och tittar på några utställningar. Barnen kan ta med ryggsäckar så att de kan bära med sig sin vattenflaska och frukt.

Tisdagen den 21 maj åker vi till Hyllie vattenpark. Tänk på att alla måste ha med regnkläder och gummistövlar för att få vara nära vattnet.

Planerade studiedagar och lovdagar:

31/5 lov

7/6 studiedag

Fritids

Fritidshemmets dag
Tisdagen den 14 maj är det Fritidshemmets dag. Vi kommer fira det med olika aktiviteter på skolan mellan 13.00-15.00.

Fritidsgrupper

1. Diamanterna: Adrian, Isabella, Victor, Wilma, Milla, Ida, Axel och Anton K