STGR18B

Vi som arbetar i FB är:

Anna Salmi anna.salmi@malmo.se
Maria Hartwig  maria.hartwig@malmo.se                                    
Isabelle Muniz Englund 

Vårt telefon nummer är: 0709-589149  


Fritids öppnar 6.30

Frukost serveras 6.30-7.15

Skolverksamheten pågår mellan 8.30-13.15

Fritids stänger 17.30


Tack för den fina avslutningspresenten!

Det har varit jätteroligt att lära känna er och era barn. De är väldigt fina barn som har utvecklats otroligt mycket under detta läsåret. Vi hoppas att ni också kan se era barns framsteg. 

Nästa läsår kommer barnen som ni vet att få Madeleine som lärare. Idag var hon i klassen och hälsade på. På uppstartsdagen den 15 augusti samlas årskurs 1 och 2 på gräsmatten på Klagshamnsskolan klockan 8.30. Skoldagen slutar enligt schema och barnen har vanlig skoldag med sina nya pedagoger. 

Tänk på att det är stängdag den 8 augusti, det betyder att både skola och fritids är stängt. 

Vi önskar er alla en riktigt härlig och solig sommar!

Kram från Anna, Maria och IsabelleKvarglömda kläder

Den 10 juni till den 13 juni kommer vi att lägga upp alla kvarglömde kläder i 2Ds klassrum (andra våningen i höga huset). Har era barn blivit av med några kläder så leta där. De kläder som finns kvar vid stängning den 13 juni kommer att lämnas till en klädinsamling. 


Samla ihop barnens saker

Under vecka 24 kommer vi att samla ihop barnens saker, därför behöver alla barn ha med en påse senast tisdag 11 juni. Vi ber även er föräldrar att tömma barnens platser i kapprummet och på skohyllan senast torsdag 13 juni. De extrakläder som barnen har med sig kan de ha i en plastpåse.


Skolavslutning OBS NY TID PÅ MORGONEN

Fredagen den 14 juni är det skolavslutning. Alla barn i förskoleklass samlas 8.30 i klassrummet för avslutning i klassen (på morgonen är det fritids som vanligt), 9.10 går vi ut ut till skolgården på Klagshamnsskolans därefter går vi gemensamt till Strandskolan. 9.30 börjar skolavslutningen i gropen på Strandskolan där ni föräldrar är välkomna. Vi vill göra er uppmärksamma på att det är fotograferingsförbud under s

kolavslutningen, efteråt får ni gärna fota ert barn enskilt. 


Barnens lärare i årskurs 1 blir Madeleine Ohlsson. De kommer att vara kvar i samma klassrum som de har nu.


Stängdag 8 augusti. Både skola och fritids är stängt. Om ni önskar omsorg denna dagen behöver ni meddela oss senast 31 maj.


Sommarlov

 Vecka 26-31 kommer alla barn att vara på Strandskolan. 


Veckobrev från ledningen (det kommer ett nytt varje vecka)

Pedagogiska planeringar 

Månadsbrev 


Information från ledningen: ”Då det är många som lämnar och hämtar samtidigt på skolan, vill be er att ta extra hänsyn med tanke på att det finns många barn i trafiken under framförallt lämningen på morgonen.

Finns det inte plats precis framför skolan att parkera, så finns det en parkering vid folkets hus där man snabbt och smidigt kan betala med app.

Tänk också på att vissa vägar är privata och inte får trafikeras av obehöriga."

Skola

Besök
Det har varit jätteroligt att få besök från så många familjemedlemmar, det betyder mycket för barnen när ni hälsar på. Nu kommer vi inte att ta emot fler besök detta läsåret eftersom vi vill avsluta lite lugnt tillsammans, däremot är ni välkomna igen i årskurs 1.  


Senast vecka 24 vill vi att alla barn ska ha tagit med en påse hemifrån där de kan samla de saker de har gjort under läsåret. 


Vi har ingen mer idrott detta läsåret.


Fritids

 
Fritidsgrupper

1. Diamanterna: Adrian, Isabella, Victor, Wilma, Milla, Ida, Axel och Anton K

2. Blixten: Charlie, Clara, Angelina, Frida, William, Nora, Sigge och Leo

3. Regnbågen: Nikki,  Jasmin,  Alma, Ville, Oscar och Tindra