STGR18C

Åsa Håkansson
Emilia Nilsson Mörnstam

Vårt telefonnummer är: 0768-698113
Vår telefon är i sönder. Vi kan bara ringa. Om era barn är sjuka meddela detta till FB:s telefon så länge.
Numret är: 0709589149

OBS! Den 20/11 ska vi till stadsbiblioteket på bokprat. Bussen går från Klagshamnsskolan 8.30 vi vill därför att alla elever är här senast 08.10

Fritids öppnar 6.30

Frukost serveras 6.30-7.15

Skolverksamheten pågår mellan 8.30-13.15

Fritids stänger 17.30

Månadsbrev

Augusti

Pedagogiska planeringar

tryck här

Tisdagen den 20/11 är det ingen idrott eftersom vi är på utflykt på Stadsbiblioteket.

Studiedagar
Den 27 november är det studiedag men fritids har öppet hela dagen. Här nedan finns länken som man besvarar:

Den 7 januari är det en stängd studiedag men behöver ni omsorg för ert barn så hör av er till Annika Ingelström Paulsen tel 0709-23 38 06

Den 8 januari är det studiedag men fritids har öppet hela dagen. Då är det bemannat med vikarie mellan 6.30-12.00. Från 12.00 är det bemannat med ordinarie personal igen.

Idrott
Idrotten är på tisdagar.

Födelsedagar

Vi vill uppmuntra er att informerar era barn om att vi pratar inte om födelsedagskalas i klassen om barnen inte har för avsikt att bjuda hela klassen. Denna typ av dissektioner har förekommit och de barnen som inte blivit bjudna har känt sig utanför.

Utflykt

Den 22 november kommer vi va på utflykt i Hammarspark på förmiddagen mellan kl.9-11.30. Vi åker med samtliga förskoleklasser. Kläder efter väder gäller.

Besök på stadsbiblioteket

Tisdagen den 20 november åker vi till stadsbiblioteket för att besöka kanin. Bussen kommer åka här ifrån vid 8.40, därför kommer de börja skoldagen kl. 8.15 denna dagen.

Barnboksvecka

På torsdagen den 15 november så vore det kul om barnen tar med sig sin favoritbok till skolan. Vi kommer att dela in barnen i grupper och läsa 2 min ur varje bok. Vi kommer sen välja ut en bok i gruppen som barnen ska göra en presentation om och som vi läser lite mer ur.

Aktion Julklappen

Om ni vill kan ni vara med på aktion julklappen. Detta anordnas av läkarmissionen. Idén bakom Aktion Julklappen är lika enkel som snillrik. Barn i Sverige slår in julklappar med personliga hälsningar, de lämnas till våra uppsamlingsställen och vi ser till att de hamnar hos barn i Moldavien, Rumänien och Ukraina. Här bor många av Europas fattigaste barn – och här är en julklapp från Sverige en väldigt uppskattad händelse.

Alla paket ska innehålla samma saker vilket är följande:
  • En blyertspenna
  • En pennvässare
  • Ett suddgummi
  • Ett skrivhäfte
  • Ett ritblock
  • En ask med färgkritor
  • En tvål
  • En tandborste
  • En tub tandkräm
  • En tablettask
  • En reflex
  • Ett jul-eller vykort med personlig hälsning på engelska. Hälsningen är väldigt populär bland barnen.
Detta lämnas till skolan senast 15/11.