STGR18C

Åsa Håkansson
Evelina

VIKTIGT
Glöm ej att fylla i länkarna för sommarlovet och vårens klämdagar.

Stängdag 8 augusti. Både skola och fritids är stängt. Om ni önskar omsorg denna dagen behöver ni meddela oss senast 31 maj.

Vårt telefonnummer är: 0768-698113

Fritids öppnar 6.30

Frukost serveras 6.30-7.15

Skolverksamheten pågår mellan 8.30-13.15

Fritids stänger 17.30

Sommarlov

Vänligen gå in på länken och fyll i hur ert barn ska vara här under sommaren, senast den 25/4.

Klämdagar

Våren är full av ledigheter, så här kommer en länk för att fylla i omsorgsbehov för 31/5 och 7/6.

Månadsbrev

Februari

Januari

Augusti

Extrakläder

Titta igenom så att barnen har extrakläder här på skolan. Vi är ute i alla väder och det är  viktigt att de kan byta till något torrt om de har blivit blöta.

Parkering

Då det är många som lämnar och hämtar samtidigt på skolan, vill be er att ta extra hänsyn med tanke på att det finns många barn i trafiken under framförallt lämningen på morgonen.

Finns det inte plats precis framför skolan att parkera, så finns det en parkering vid folkets hus där man snabbt och smidigt kan betala med app.

Tänk också på att vissa vägar är privata och inte får trafikeras av obehöriga.

Vänligen Skolledningen

Pedagogiska planeringar

tryck här

Studiedagar

Den 18 mars är det studiedag för skola och fritidshem. Hela skolan är stängd.

Den 7 juni är det studiedag för skolan, fritids är öppet som vanlig.

Idrott
Idrotten är på tisdagar.

Födelsedagar

Vi vill uppmuntra er att informerar era barn om att vi pratar inte om födelsedagskalas i klassen om barnen inte har för avsikt att bjuda hela klassen. Denna typ av diskussioner har förekommit och de barnen som inte blivit bjudna har känt sig utanför.