STGR18C

Frida Thern
Åsa Håkansson
Evelina

Från och med den 20/3-19 kommer Anna att åter vara tillbaka i FB. Evelina kommer att börja
hos oss i FC och jobba vidare med klassen tillsammans med Frida och Åsa.
Vänligen,
Skolledningen och personalen i FC

Vårt telefonnummer är: 0768-698113

Fritids öppnar 6.30

Frukost serveras 6.30-7.15

Skolverksamheten pågår mellan 8.30-13.15

Fritids stänger 17.30

Påsklov

Nu är det snart dags för påsklov och vi behöver veta hur vilka barn som ska vara lediga. Vi ber er fylla i påsklovsanmälan nedan. Senast 15/3 behöver vi ha era svar!

Påsklovsanmälan

Den 18/3 är det stängd studiedag då är både skola och fritids stängt.

Behöver man plats på fritids denna dag får ni kontakta oss. Fritidsplats kommer då att erbjudas på annan skola.

Vi behöver veta om ni behöver fritidsplats senast den 25/2

Månadsbrev

Februari

Januari

Augusti

Extrakläder

Titta igenom så att barnen har extrakläder här på skolan. Vi är ute i alla väder och det är  viktigt att de kan byta till något torrt om de har blivit blöta.

Parkering

Då det är många som lämnar och hämtar samtidigt på skolan, vill be er att ta extra hänsyn med tanke på att det finns många barn i trafiken under framförallt lämningen på morgonen.

Finns det inte plats precis framför skolan att parkera, så finns det en parkering vid folkets hus där man snabbt och smidigt kan betala med app.

Tänk också på att vissa vägar är privata och inte får trafikeras av obehöriga.

Vänligen Skolledningen

Pedagogiska planeringar

tryck här

Studiedagar

Den 18 mars är det studiedag för skola och fritidshem. Hela skolan är stängd.

Den 7 juni är det studiedag för skolan, fritids är öppet som vanlig.

Idrott
Idrotten är på tisdagar.

Födelsedagar

Vi vill uppmuntra er att informerar era barn om att vi pratar inte om födelsedagskalas i klassen om barnen inte har för avsikt att bjuda hela klassen. Denna typ av diskussioner har förekommit och de barnen som inte blivit bjudna har känt sig utanför.