STGR18C

Välkomna till 1C!

Nu har vi börjat använda infomentor. Vi har lagt in händelser i kalendern och skrivit veckobrev i funktionen
som heter nyheter.
Har ni problem att komma in eller att läsa det vi har skrivit är det viktigt att ni hör av er till oss via mejl.

Onsdag 11/9 drar skol-if igång med höstens aktiviteter och då är alla välkomna! Första tillfället är prova på och då skickas även information (och medlemsansökan) hem till föräldrar. Ledarna hämtar och lämnar barnen på fritids som tidigare, och det gäller även barnen på Klagshamnsskolan. Under hösten kommer vi att ha två aktiviteter i veckan, måndagar 15.00-16.00 för barn i årskurs 2-4 på skolgården och/eller i skolans lokaler samt onsdagar i Klagshamns idrottshall 15.00-16.00 för barn i årskurs 2-4. Finns det intresse för åk 5-6 är det såklart också välkomna! Under dessa aktiviteter är fokus på lek, pyssel, gemenskap och att ha kul tillsammans och inga som helst förkunskaper krävs för att delta. Medlemskapet är gratis.

Nytt för hösten: Vi har startat ett samarbete med Skånes Skolidrottsförbund och Malmö Redhawks. Alla våra medlemmar har möjlighet att träna landhockey på skolans multiarena under sex tillfällen. Malmö Redhawks står för all utrustning och skol-if för träningen. Under flera tillfällen kommer även spelare från Malmö Redhawks ut och besöker oss. Som avslutning på projektet kommer alla medlemmar som deltar ett visst antal tillfällen att få följa med och se en hockeymatch i SHL på Malmö Arena. Är ditt barn intresserad av att delta i projektet, var god fyll i det i fritids- friskrivningslappet. Deltar man inte i projektet under dessa sex tillfällen, kommer ledarna hålla andra aktiviteter på skolgården istället för i idrottshallen. Projektets datum: 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10 och 23/10.

Projektet riktar sig till F-3! Om ditt barn går i F-1 och vill fortsätta i skol-if efter projektet är det hjärtligt välkommen att fortsätta.

Hälsningar Strandskolans SKOL-IF.

Vi som arbetar i klass 1C:

Katarina Cascalheira
katarina.cascalheira@malmo.se

Simon Eliasson
simon.eliasson@malmo.se

Evelina Bengtsson
evelina.bengtsson@malmo.se

Morten Sørensen

Löss

Nu har de små liven hittat till skolan.
Ta för vana att se över ditt/dina barns hår varje dag.
Ju fortare de hittas och behandling genomförs, desto fortare blir vi av med dem.

Klassföräldrar under höstterminen i ettan är:
Matilda
Ville
Erik
Ebbe

Representanter till föräldraföreningen är
vårdnadshavare för:
Helge Lundberg
Oskar Bornander
Stina Johansson

Fritids

Hej!
Då det fortfarande är problem med Skola24 för en del så kommer här under ett alternativt sett att anmäla närvaro under jullovet. Ni som har fyllt i via Skola24 behöver alltså inte fylla i detta formulär.

Med vänliga häls ningar personalen på
Klagshamnsskolans Fritidshem.

Fritids öppnar 6.30

Frukost serveras 6.30-7.15
Fritids stänger 17.30

Information från ledningen:
”Då det är många som lämnar och hämtar samtidigt på skolan, vill be er att ta extra hänsyn med tanke på att det finns många barn i trafiken under framförallt lämningen på morgonen.

Finns det inte plats precis framför skolan att parkera, så finns det en parkering vid folkets hus där man snabbt och smidigt kan betala med app.

Tänk också på att vissa vägar är privata och inte får trafikeras av obehöriga."