STGR18C

Skolverksamheten pågår mellan 8.30-13.15

Fritids stänger 17.30

Information från ledningen:

Hej alla elever och föräldrar!
Som en del av samarbetet mellan Strandskolan och Malmö Redhawks bjuder Redhawks in samtliga elever i Klagshamns RO till att se deras match mot Mora den 26/1 klockan 15:15 i Malmö Arena. Det är gratis för elever och rabatterat pris för resten av sällskapet som vill följa med. För att boka biljetter följer ni denna länk: https://www.ticketmaster.se/event/495607?CL_ORIGIN=Web11

Sportlov

Fyll i enkäten de dagar som de ska vara här/inte vara här samt vilka tider om de är på fritids.

Månadsbrev

Augusti

Extrakläder

Titta igenom så att barnen har extrakläder här på skolan. Vi är ute i alla väder och det är  viktigt att de kan byta till något torrt om de har blivit blöta.

Parkering

Då det är många som lämnar och hämtar samtidigt på skolan, vill be er att ta extra hänsyn med tanke på att det finns många barn i trafiken under framförallt lämningen på morgonen.

Finns det inte plats precis framför skolan att parkera, så finns det en parkering vid folkets hus där man snabbt och smidigt kan betala med app.

Tänk också på att vissa vägar är privata och inte får trafikeras av obehöriga.

Vänligen Skolledningen

Pedagogiska planeringar

tryck här

Studiedagar

Den 15 februari är det studiedag för skolan, fritids är öppet som vanlig.

Den 18 mars är det studiedag för skola och fritidshem. Hela skolan är stängd.

Den 7 juni är det studiedag för skolan, fritids är öppet som vanlig.

Idrott
Idrotten är på tisdagar.

Födelsedagar

Vi vill uppmuntra er att informerar era barn om att vi pratar inte om födelsedagskalas i klassen om barnen inte har för avsikt att bjuda hela klassen. Denna typ av dissektioner har förekommit och de barnen som inte blivit bjudna har känt sig utanför.