STGR18C

Månadsbrev

Augusti

Skoljoggen
På torsdag 20/9 är det skoljoggen barnen ska då ha på sig träningskläder när de kommer på morgonen. De får då ha ombyte med sig så att de kan byta om efter skoljoggen. De är också bra om de har med sig en vattenflaska.

Idrott
OBS! Idrotten börjar tisdagen i v.38.

Klassutflykt

Fredagen den 21 september kommer vi åka på klassutflykt till Skumparp. Barnen kommer få korv med bröd som lunch från skolan. Ta gärna med frukt till barnen om ni vill. Kläder efter väder, men om det ösregnar hela dagen kan utflykten komma till att bli inställd. Barnen kommer vara ute på lekplats under dagen och sen kommer vi avrunda hemma hos en av eleverna i klassen. Bussen går kl.9 på morgonen och vi är tillbaka tills när skolan slutar.

Födelsedagar

Vi vill uppmuntra er att informerar era barn om att vi pratar inte om födelsedagskalas i klassen om barnen inte har för avsikt att bjuda hela klassen. Denna typ av dissektioner har förekommit och de barnen som inte blivit bjudna har känt sig utanför.