Strandskolans Fritidshem

Årskurs 3: 0709-66 50 48

Årskurs 4: 0766-07 40 03

OBS Viktigt!

Här kommer en hel hög med information. Eftersom sommaren nalkas är det även dags att lämna in tider för vilka veckor barnen kommer vara på fritids under sommarlovet. Utöver det så är det två klämdagar till nu under vårterminen den första är vid valborg närmare bestämt den måndagen den 30/4 samt en vid Kristi himmelsfärdsdag fredagen den 11/5. Som vanligt så ber vi er fylla i era barns närvaro oavsett om de ska vara på fritids eller inte i bifogade formulär. Här kommer alltså tre länkar till dessa formulär:

Sommarlov:

Valborg:

Kristi himmelsfärdsdag:

Tack på förhand och ha en trevlig dag! Mvh personalen på Strandskolans fritidshem!

Hej och välkommen till Strandskolans Fritidshem!

Välkomna till ett nytt skolår på Strandskolans fritidshem!

Vår ambition på fritidshemmet är att barnen ska känna trygghet och glädje på fritidshemmet och under hela sin skoldag. Vårt uppdrag på fritidshemmet är att stimulera elevernas utveckling och lärande, erbjuda dem en meningsfull fritid och social gemenskap.

Vi har gjort en del förändringar av verksamheten vilket innebär att vi har tagit bort ”spåren” och skapat ”ett fritids”. Detta för att vi ska kunna erbjuda eleverna fler aktiviteter och fler valmöjligheter under sin vistelse på fritidshemmet. Under eftermiddagarna erbjuder vi barnen styrda/planerade aktiviteter både ute och inne, men eleverna kan också välja på att vistas i våra olika rum för bygg, skapande, rollek, spel och avkoppling.

Ni kommer att hitta information om fritidshemmet och vår verksamhet vid varje entré på bottenplan. Där ser ni också bilder på oss som arbetar på fritids. Vi är en hel del nya pedagoger som har börjat på fritidshemmet. Här hittar ni även aktivitetstavlorna där ni kan se vart ert barn befinner sig på fritids.

Ni kommer att få hem ett barnkort som vi ber er att fylla i och returnera till oss så snart som möjligt.

Vi ser fram emot en ny spännande termin. Är det något ni undrar över är det bara att kontakta oss.

Personalen på Strandskolans fritidshem
Klagshamn 2017.08.14