Strandskolans Fritidshem

Årskurs 3: 0709-66 50 48

Årskurs 4: 0766-07 40 03

OBS Sportlov!

Nu är det snart dags för sportlov vilket infaller vecka 8. För att vi på fritids ska veta vilka barn som kommer vill vi gärna att ni fyller i era tider så snart som möjligt. För att göra det lättare för både er som föräldrar och för oss som jobbar här har vi sammanställt detta formulär som är lätt att fylla i och skicka in digitalt utan en massa lappar som skickas hit och dit. För att göra detta trycker ni enkelt på länken nedan och fyller i ert barns namn och vilken klass dem hör till och därefter fyller ni i tiderna varje dag under lovet samt fredagen den 16 februari då detta är en studiedag!

Tack på förhand!
Mvh personalen på Strandskolans fritids!
2018.01.25

Hej och välkommen till Strandskolans Fritidshem!

Välkomna till ett nytt skolår på Strandskolans fritidshem!

Vår ambition på fritidshemmet är att barnen ska känna trygghet och glädje på fritidshemmet och under hela sin skoldag. Vårt uppdrag på fritidshemmet är att stimulera elevernas utveckling och lärande, erbjuda dem en meningsfull fritid och social gemenskap.

Vi har gjort en del förändringar av verksamheten vilket innebär att vi har tagit bort ”spåren” och skapat ”ett fritids”. Detta för att vi ska kunna erbjuda eleverna fler aktiviteter och fler valmöjligheter under sin vistelse på fritidshemmet. Under eftermiddagarna erbjuder vi barnen styrda/planerade aktiviteter både ute och inne, men eleverna kan också välja på att vistas i våra olika rum för bygg, skapande, rollek, spel och avkoppling.

Ni kommer att hitta information om fritidshemmet och vår verksamhet vid varje entré på bottenplan. Där ser ni också bilder på oss som arbetar på fritids. Vi är en hel del nya pedagoger som har börjat på fritidshemmet. Här hittar ni även aktivitetstavlorna där ni kan se vart ert barn befinner sig på fritids.

Ni kommer att få hem ett barnkort som vi ber er att fylla i och returnera till oss så snart som möjligt.

Vi ser fram emot en ny spännande termin. Är det något ni undrar över är det bara att kontakta oss.

Personalen på Strandskolans fritidshem
Klagshamn 2017.08.14