Strandskolans Fritidshem

Våra telefonnummer:                                                               Stängningsdag på fritids HT -18

Årskurs 2: 0708-34 76 79                                                        Måndagen d. 13/8 är fritidshemmen stängda. Om du är i behov

Årskurs 3: 0709-66 50 48                                                        av omsorg måste du mejla

Årskurs 4: 0766-07 40 03                                                        linda.gustafsson2@malmo.se eller

anneli.ljungqvist@malmo.se    SENAST 21/6

Hej!

Nu närmar sig sommarlovet med stormsteg och den 15e Juni är det skolavslutning. För att veta vilka elever som stannar kvar här på fritids med oss skulle vi vilja be er fylla i ett formulär här nedan:

Sommaravslutning 2018

Tack på förhand och ha en skön sommar!

OBS Viktigt!

Sommarlovsinformation

Under veckorna 25-27 är vi på Strandskolan och njuter av vårt sommarlov. V. 28-31 är vi sammanslagna med Klagshamns fritidshem och denna sommar kommer vi vara på Klagshamnsskolan och uppleva gamla minnen. V 32 är vi i åter igen tillbaka på Strandskolan, denna veckan hälsar vi även de tvåor välkomna som ska börja hos oss till hösten.

Glöm inte höra av er på sms eller telefon innan 8.30 om det blir sena förändringar i ert barns vistelse hos oss. OBS!! Skola 24 fungerar inte under lov.

Vi kommer ha våra vanliga telefonnummer hela sommaren.

Åk 2 : 0708-347679

Åk 3: 0709-665048

Åk4-5: 0766-074003

Bra att ha med sig till fritids under sommaren är vattenflaska, solkräm, extra kläder och badkläder för blöta vattenlekar. :-)

Vi vill också påminna och göra er uppmärksamma på att 13/8 är fritids STÄNGT för planering.

Tack för ett bra fritidsår och Glad sommar!

Önskar

Anneli, Mattias, Simon, Emilia, Krister, Helen, Katrin, Fredrik,

Daniel, Ville och Ingvar

Hej och välkommen till Strandskolans Fritidshem!

Välkomna till ett nytt skolår på Strandskolans fritidshem!

Vår ambition på fritidshemmet är att barnen ska känna trygghet och glädje på fritidshemmet och under hela sin skoldag. Vårt uppdrag på fritidshemmet är att stimulera elevernas utveckling och lärande, erbjuda dem en meningsfull fritid och social gemenskap.

Vi har gjort en del förändringar av verksamheten vilket innebär att vi har tagit bort ”spåren” och skapat ”ett fritids”. Detta för att vi ska kunna erbjuda eleverna fler aktiviteter och fler valmöjligheter under sin vistelse på fritidshemmet. Under eftermiddagarna erbjuder vi barnen styrda/planerade aktiviteter både ute och inne, men eleverna kan också välja på att vistas i våra olika rum för bygg, skapande, rollek, spel och avkoppling.

Ni kommer att hitta information om fritidshemmet och vår verksamhet vid varje entré på bottenplan. Där ser ni också bilder på oss som arbetar på fritids. Vi är en hel del nya pedagoger som har börjat på fritidshemmet. Här hittar ni även aktivitetstavlorna där ni kan se vart ert barn befinner sig på fritids.

Ni kommer att få hem ett barnkort som vi ber er att fylla i och returnera till oss så snart som möjligt.

Vi ser fram emot en ny spännande termin. Är det något ni undrar över är det bara att kontakta oss.

Personalen på Strandskolans fritidshem
Klagshamn 2017.08.14